Очільники області нагородили кіровоградських правоохоронців-учасників АТО (ФОТО)

Сьогодні в приміщенні адміністративної будівлі управління МВС України в Кіровоградській області відбулося нагородження правоохоронців, які повернулися з зони проведення антитерористичної операції.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, присутні перш за все вшанували хвилиною мовчання загиблих на сході України військовослужбовців Кіровоградщини.

“Ви побували на такій же, як і наша, українська земля. Побачили таких же, як і ми, українських людей. І абсолютно інше життя. Ми тут зібралися не тільки відзначити вас як учасників АТО, а й для того, щоб суспільство зрозуміло вашу роль, роль правоохоронців. Треба, щоб кожен розумів, де є межа, яку не можна переходити. Ми пишаємося вами!”, – зазначив у своєму виступі голова Кіровоградської ОДА Олександр Петік.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, наголосив, що зараз люди як ніколи помічають службу правоохоронців (і “Беркуту”, і патрульної служби, і державтоінспекції) і усвідомлюють їхнє призначення – служити народу України.  Він відзначив, що протягом багатьох років влада не допомагала правоохоронцям і військовослужбовцям у забезпеченні виконання цих обов`язків. Також Чорноіваненко повідомив, що депутати облради виділили кошти з обласного бюджету на допомогу захисникам України.

Очільники області вручили правоохоронцям, які побували у гарячих точках східної України, Листи подяки та цінні подарунки для облаштування кімнат відпочинку (відео- і побутову техніку).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар