Кіровоградці марширували за мир в Україні (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградці взяли участь у Марші Миру, який відбувся днями у Києві. Вони разом з українцями з різних куточків країни пройшли центральною вулицею столиці до Верховної Ради, вимагаючи зупинити кровопролиття та захистити мирних жителів Донбасу. 

Профспілка «Трудова Солідарність», Інститут «Республіка» і Товариство Червоного Хреста України закликали допомогти Сходу країни та оголосили про початок кампанії зі збору коштів для гуманітарної допомоги соціально незахищеним верствам населення Донбасу.

«Мета нашої акції — поширити та зміцнити гуманістичне ставлення в центральних регіонах до жителів Сходу. Донбас — це Україна. Ми вважаємо, що мирні жителі повинні бути максимально захищені від наслідків конфлікту. У Донецьку та Луганську області слід налагодити постачання гуманітарної допомоги. Необхідно організувати ефективну процедуру евакуації мирних жителів із зони бойових дій», — зазначив організатор акції голова профспілки «Трудова Солідарність» Віталій Махинько.

foto-11Організатори «Маршу Миру» закликають усіх небайдужих перерахувати кошти Товариству Червоного Хреста України для допомоги мирним жителям Донбасу. Волонтери Червоного Хреста доставлять гуманітарну допомогу в населені пункти в зоні конфлікту.

Реквізити Товариства Червоного Хреста України:
01004, Київ, вул. Пушкінська, 30, тел. 044-235-59-99
ЄДРПОУ 00016797
р/р 26002271658802 (UAH) в АТ«УкрСиббанк» МФО 351005.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар