Кіровоградських “спецпризначенців” полонили у Слов’янську

Як повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook офіційний представник антитерористичної операції Владислав Селезньов, вчора під час  прес-конференції помічника терориста Стрелкова Сергія Задрілюка (“Абвер”) були присутні полонені українські військові.

Полонені українські військові заявили, що серед них є троє кіровоградсьих спецпризначенців та троє бійців 72-ї механізованої бригади (Біла Церква). Зокрема, на камеру представився  кіровоградець старший лейтенант Станіслав Вечерок, випускник Одеського інституту сухопутних військ.

На запису Вечерок повідомляє, що їх тримають у камері, вода є і побутові умови нормальні. Зв’язатися з рідними їм не дозволили.

На питання російських журналістів, чи не виникло у них бажання перейти на бік агресора, полонені відповіли:  «воювати взагалі не хочеться». 

Як зазначив речник АТО Селезньов, «В черговий раз з жалем спостерігаю, як ЗМІ РФ проводять «пресухи», схожі на допит. По ходу конференції можна судити, що за камерою, в глибині залу сидять озброєні люди.
Дійсно, в цьому відео не видно хто задає питання і що за люди знаходяться в конференц-залі, куди направлена зброя «слухачів» прес-конференції. Та й самі питання більше схожі на допит, ніж на прес-конференцію. У Вас є впевненість, що відповіді наших солдатів це відповіді вільних людей на питання вільних журналістів?»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар