На лінії зіткнення тривають обстріли

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На лінії зіткнення, протягом 7 квітня, на Благовіщення, бойовики російсько-окупаційних військ продовжували свої злочинні діяння свідомо ігноруючи оголошений з опівночі 30 березня режим припинення вогню з нагоди Великодніх свят.

Інформує ІАЦ РНБО.

Загалом минулої доби, протягом 7 квітня, на Благовіщення, вздовж лінії фронту зафіксовано 42 прицільних обстріли оборонних укріплень ЗС України з боку російсько-окупаційних військ.

На жаль, внаслідок ворожих обстрілів один захисник України отримав поранення. Його доставлено до військового госпіталя. Стан здоров’я – середньої важкості.

Луганський напрямок

Ворог здійснив 4 прицільних обстріли оборонних позицій військовослужбовців ЗС України.

Тричі окупанти здійснювали обстріли наших захисників в районі Луганського, застосовуючи гранатомети та великокаліберні кулемети. Також зафіксовано розрив трьох мін калібру 82 мм. Провокаційні обстріли з гранатометів та стрілецької зброї ворог вів ввечері по оборонцях н.п. Малинове.

Донецький напрямок

Тут і далі спостерігається активність окупаційних військ. Тут зафіксовано 38 ворожих прицільних обстрілів.

Активно застосовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, російсько-окупаційні війська продовжують вогневі провокації українських захисників на різних ділянках нашої оборони.

Ворог 9 разів здійснював обстріли опорних пунктів Збройних Сил України поблизу Водяного, по 6 разів – в районі Авдіївки та Кам’янки. Також неодноразово під обстрілами бойовиків окупаційних адміністрацій РФ перебували захисники Павлополя, Широкиного, Гнутового, Талаківки. Чергові провокаційні ворожі обстріли зафіксовано й поблизу Славного, Красногорівки, Піщевика та шахти Бутівка.

Причому, в районі Славного, Широкиного та Павлополя, наші захисники фіксували ведення вогню ворожими снайперами.

Шановні патріоти! Сьогодні, у Великдень помоліться за тих, хто в даний час обороняє нашу Україну від ворожої збройної агресії Російської федерації.

За тих, хто минулої та цієї ночі буде знову сидіти в окопах та берегти спокій мільйонів Українців на мирній частині нашої великої Батьківщини, за тих, хто віддав своє життя за наше мирне небо, та за тих, хто проводить Великдень не в сімейному колі, а обороняє нас на лінії фронту.

Дякуємо Вам за підтримку, яка дуже важлива! Хай береже Бог наших захисників на передовій!

Інформацію підготовлено Міністерством оборони України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар