Окупанти на Донбасі суттєво збільшили кількість обстрілів

© mediarnbo.org

На лінії зіткнення зафіксовано загострення ситуації, порівняно з останніми днями. Бойовики російсько-окупаційних військ суттєво збільшили кількість обстрілів оборонних позицій військовослужбовців Збройних Сил України. Загалом минулої доби зафіксовано 13 прицільних обстрілів оборонних укріплень Збройних Сил України з боку російсько-окупаційних військ.

Внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ жодний захисник України не був поранений та травмований, повідомляє Перша електронна газета за інформацією ІАЦ РНБО.

Проте 24 березня в одній з бригад, що виконує завдання на лінії бойового зіткнення, внаслідок необережного поводження з боєприпасами, один військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям. Ще одного з пораненнями було доставлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу. Стан здоров’я – важкий. За повідомленням Прес-центру Штабу, триває з’ясування обставин інциденту.

Луганський напрямок

Окупанти здійснили 2 прицільних обстріли наших позицій.

Близько 14:30 ворог вів вогонь зі стрілецької зброї по оборонцях Щастя. Вже за темної пори доби, після 21:00, протягом майже години, окупанти застосували гранатомети та великокаліберні кулемети по захисниках Троїцького.

Донецький напрямок

Зафіксовано 11 прицільних ворожих обстрілів.

Неодноразово протягом минулої доби ворог вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших захисниках Лебединського, шахти Бутівка, Кам’янки, Старомихайлівки, Новотроїцького та Павлополя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар