Хортингісти області збиралися на Олександрівщині (ФОТО)

На Олександрівщині змагалися та обмінювались досвідом хортингісти області. На зборах спортсмени з Олександрівського та Світловодського районів показали свої бойові вміння. Крім контактних спарингів діти помірялися силою в базовій техніці, стрільбі, а потім загартовувалися купанням під дощем.

Адже, як розповів кореспонденту Першої електронної головний тренер збірної команди з хортингу Олександрівського району Сергій Галайда, командний дух спортсменів підтримують як спільні тренування, так і зведення наметового містечка. А ще – дружнє поїдання куліша.

Хортинг – вид спорту молодий. Йому лише шість років. В основі – кращі прийоми різних бойових технік, а головне – філософія українського народу.

Спільна мета спортивного клубу «БОГУН», не лише виховати здорове покоління, але й згуртувати колектив однодумців.

Олександрівські хортингісти на обласних змаганнях одні із перших. Тут виховують чемпіонів України. Зараз в районі хортингом займається тридцять діток, проте розвиватись збираються і далі. В перспективі є розвиток хортингу в Олександрівському районі, створення спортивних клубів в сільських радах і – в майбутньому – створення школи хортингу, зазначив Сергій Галайда.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар