Група Креатив провела для журналістів прес-тур на підприємства компанії (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Провідна агропромислова компанія України – Група Креатив – організувала для місцевих журналістів прес-тур та поділилася своїми досягненнями і перспективами розвитку.

Як повідомив під час брифінгу голова спостережної ради Групи Креатив Максим Березкін, Креатив – це найбільша і найуспішніша компанія в Кіровоградській області та в Україні.

За статичними даними 70% обігу продукції області належить саме цій компанії. 2013 рік для Групи був знаковим:  тут  переробили понад 1 млн. тонн насіння соняшника, а обсяги товарообігу  склали понад 1 млрд. дол.

Група Креатив активно розвивається. Як зазначив під час брифінгу голова правління Юрій Давидов, в Іллічівську будується портовий термінал, який дозволить розширити експансію продукції підприємства за кордон.

Журналістам провели екскурсію на новий олійноекстраційний завод, показали елеваторний комплекс та завод із переробки сої.

Довідка:

На українському ринку Група входить до ТОП-3 переробників насіння соняшнику,є одним із лідерів у виробництві жирів та маргаринів (із часткою ринку у понад 30%), а також є однією з провідних компаній із переробки сої (із часткою ринку близько 24% за встановленими потужностями).

До складу Групи входять власні виробничі потужності, зокрема 9 заводів, розташованих в Кіровоградській області:
• 3 заводи з переробки насіння соняшнику загальною потужністю близько 1,1 млн. тонн на рік;
• 4 заводи із виробництва модифікованих жирів та маргаринів із загальним річним обсягом виробництва понад 200 тис. тонн готової продукції;
• завод із переробки сої потужністю близько 270 тис. тонн на рік;
• завод із виробництва біопаливнихпелет потужністю близько 40 тис. тонн продукції на рік;
• підприємства сільськогосподарського напряму: рослинницькі господарства та тваринницький комплекс.

Крім того, Група володіє 8елеваторними комплексамиу Кіровоградській, Миколаївській, Київській, Дніпропетровській та Сумськійобластях загальною потужністю зберігання близько 400 тис. тонн сільгоспкультур. Також Група керує земельним банком у розмірі 30 тис. га, задіяним під сільське господарство.

Для розвитку бізнесу і забезпечення своїх виробничих потужностейякісною сировиною Група активно співпрацює з1500 фермерськими господарствами в усіх регіонах України. Група має власний автопарк у складі понад 300 вантажних автомобілів, за допомогою яких перевозить насіння соняшника, нерафіновану соняшникову олію, тропічні масла, жири, соняшниковий та соєвий шрот.

Група Креатив реалізує свою продукцію як серед промислових компаній, так і серед кінцевих споживачів. Підприємства Групи випускають небрендованупродукцію, а також продукцію під ТМ «Сонола», ТМ «Делікон», ТМ «Дивне», ТМ «Кум», ТМ «Масловія». Вироблену продукцію Група реалізує в усіх регіонах України, а також експортує її до більш ніж 20країн світу.

На сьогодні в Групі Креатив працює 3200співробітників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар