Департаменти культури і освіти не можуть пояснити фінансові витрати на «Калиновий спів»?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова ОДА Олександр Петік сьогодні, 27 травня, до кінця робочого дня чекає на звіт від департаменту освіти та науки облдержадміністрації відносно забезпечення транспортом учасників фестивалю «Калиновий спів».

Про це він оголосив під час апаратної наради в ОДА, повідомив кореспондент Першої електронної.

Нагадаємо, учасники фестивалю з різних регіонів приїхали на фестиваль на шкільних автобусах у той час, як в деяких районах Кіровоградщини через відсутність підвозу виникли труднощі з доступом школярів до освітнього процесу.

До того ж, минулого тижня під час апаратної наради в ОДА заступник директора департаменту культури облдержадміністрації Людмила Тищенко заявила, що автобуси заправляли за кошти департаменту, а сьогодні – що завдяки спонсорській допомозі. Разом з тим, вона не змогла пояснити губернатору, яким чином оформлювалася супровідна документація, маршрутні листи та заробітна плата водіям.

Не готовим до аналогічних запитань від очільника області виявився і заступник директора департаменту освіти і науки ОДА Віктор Переверзєв, проте пообіцяв надати інформацію Олександру Петіку уже до кінця робочого дня.

У свою чергу заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук запропонувала провести детальний аналіз і відзвітувати організаторам щодо витрачених коштів на «Калиновий спів», зважаючи на те, що «захмарний» кошторис фестивалю виплив у ЗМІ. А заступник губернатора Віктор Серпокрилов зазначив, що варто провести ревізію перевезень школярів на Кіровоградщині.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар