Патрульні спіймали водія, який збив 16-річну дівчинку на вул. Київській

Кропивницькі патрульні поліцейські знайшли водія, який 2 грудня збив 16-річну дівчинку на вул. Київська і втік з місця події. Ним виявився 26-річний кропивничанин. А свою втечу він пояснив тим, що здякався.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку патрульної поліції Кропивницького у соцмережі Facebook.

Автомобіль змогли відшукати лише за уламками, які залишились на місці наїзду.

Нагадаємо, в суботу, 2 грудня, близько 17-ї години вечора, водій на невстановленому автомобілі збив 16-річну дівчинку.  Після наїзду на пішохода автомобіль залишив місце аварії. Постраждалу доправили до лікарні з численними тілесними ушкодженнями та закритою черепно-мозковою травмою.

Марку автомобіля тоді ніхто зі свідків події не запам’ятав.

На місці дорожньо-транспортної пригоди патрульні виявили уламки покажчика лівого повороту автомобіля-втікача. Саме завдяки цим уламкам співробітники відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП Кропивницького встановили, що вони належать транспортному засобу марки «Audi 80» сірого кольору.

Охоронці порядку перевірили власників всіх транспортних засобів марки «Audi 80» в місті та знайшли водія, який того вечора здійснив наїзд на пішохода. Ним виявився 26-річний мешканець обласного центру.

Останній зізнався, що того вечора був за кермом і збив когось, втім не зупинився, бо злякався відповідальності. Чоловік також розповів, що автомобіль наразі перебуває на ремонті на СТО та вказав його місцезнаходження.

Кропивницьким ВП ГУНП в Кіровоградській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Справою займаються слідчі. Автомобіль доправили на арештмайданчик, як речовий доказ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар