“Зірка” у важкому матчі мінімально здолала полтавську “Ворсклу”

Олексій Чичиков готується нанести вирішальний удар

Кропивницька “Зірка” нарешті потішила своїх уболівальників перемогою. Сьогодні, 29 жовтня, у рамках 14 туру Української Прем’єр-Ліги кропивничани вдома здолали полтавську “Ворсклу”. Востаннє підопічні Романа Монарьова перемагали аж у 7 турі УПЛ.
Сьогодні єдиний переможний гол на свій рахунок записав нападник Олексій Чичиков.

На 19 хвилині матчу атаку своєї команди довгим пасом розпочав голкіпер Євген Паст, Максим Прядун скинув м’яча головою на хід Чичикову, той прийняв сферу на груди і одним дотиком перекинув воротаря “Ворскли”, який надто далеко вийшов з воріт. 1:0 – блискавична атака “Зірки” принесла свої плоди.

Вже за декілька хвилин полтавчани мали змогу зрівняти рахунок. Після подачі зі штрафного небезпечно підставляв ногу Кулач, проте удар у нього не вийшов і Паст зафіксував м’яч у руках.

Олексій Чичиков міг забити і вдруге. На 36 хв він продемонстрував чудовий дриблінг, прорвався через центр поля до штрафної суперника, змістився на фланг, але пробив вище воріт. Це було дуже небезпечно.

Ще один чудовий момент “Зірка” мала на 42 хв матчу. Після подачі з флангу м’яч невдало відбив голкіпер полтавчан і Ігорю Загальському залишалося його лише добити точно у ворота, проте у боротьбі півзахисник кропивничан не зміг вдарити точно.

У другому таймі “Ворскла” побігла відігруватися і мала для цього декілька чудових моментів.

На 69 хв Шарпар зльоту пробивав з 7-8 метрів, але влучив у поперечину. На 87 хв головою пробивав Коломоєць, але влучив прямо у Паста.

А на 90 хв вболівальники “Ворскли” певно вже готувалися до святкування голу, але завдяки сейву Паста, ворота кропивничан залишилися сухими. А Загорулько пробивав всього з декількох метрів.

Це був останній шанс полтавчан вирвати нічию і вони ним не скористалися. Завдяки домашній перемозі кропивничани перервали семиматчеву безвиграшну серію і піднялися з 10 на 8 місце турнірної таблиці.

Відеоогляд матчу можна переглянути за ПОСИЛАННЯМ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар