З новим функціоналом продавати запчастини на АвтоПро стане ще простіше

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Діяльність команди АвтоПро ведеться в декількох напрямках. Пріоритетними на сьогодні є:

  1. Оптимізація наявних процесів, а також прискорення сайту і підвищення його функціональності;
  2. Проект постійно розвивається з позицій маркетингу, відбувається розширення в інші країни, залучаються нові користувачі;
  3. Розробляється новий функціонал, що забезпечує платформі лідируюче місце серед продавців автозапчастин.

Протягом 8 місяців команда працювала над вирішенням 2000 завдань, службою підтримки було оброблено 7000 заявок, відпрацьовано 20 двотижневих спринтів.

Робота над оптимізацією та введення нових тарифів

Зростання трафіку на сьогоднішній день становить 47% в порівнянні з вереснем. Залучаються нові користувачі. Пропорційно зростанню трафіку збільшується навантаження на систему, що вимагало від команди платформи зайнятися оптимізацією. Це завдання було вирішено в рамках існуючого бюджету, швидкодія сайту не порушилася. Разом з тим, вдалося підвищити швидкість завантаження сторінок з 12 до 4 секунд. Цей показник планується довести до 2-3 секунд.

Нові алгоритми, які були введені недавно, підвищать конверсію продавців, які оплачують на проекті кліки. Разом з тим, їх конкуренція з продавцями, які не зацікавлені швидко продавати свої товари, буде зводитися до мінімуму. Тим, в свою чергу, потрібно буде представляти товари активніше.

Компанія https://avto.pro  співпрацює з ПриватБанком, що дозволяє реалізувати нові механізми оплати за послуги. Був введений алгоритм, за допомогою якого можна запам’ятовувати дані карти продавця і використовувати в подальшому для автоматичної оплати послуг на майданчику. Таким чином, якщо на рахунку продавця буде бракувати грошей на щомісячну абонентську плату і кліки, то потрібна сума буде автоматично списуватися з його платіжної карти і зараховуватися на рахунок АвтоПро. Такий механізм не представляє небезпеки, оскільки АвтоПро не зберігає даних про платіжні карти своїх продавців, а тільки користується спеціальним ключем, наданим банком. Використовувати даний ключ може тільки АвтоПро.

Введення нових понять

З метою виключити нечесну конкуренцію і маніпуляцію курсом валют на майданчику, а також для створення прозорої цінової політики для користувачів, був переглянутий механізм конвертації і відображення валюти.

Введено нове поняття – «валюта продажу», як національна валюта продавця або українські гривні, на основі яких ведуться розрахунки на АвтоПро. Якщо продавець надає ціни товарів в USD, то на майданчику вартість буде переводитися в валюту продажу – UAH за курсом продавця. У тих випадках, коли покупець в налаштуваннях вказує відображення цін в євро, то валюта продажу – UAH буде переводитися в валюту відображення – EUR за міжбанківським курсом. Прив’язка до валюти продажу необхідна для того, щоб покупець бачив реальну вартість, яку потрібно заплатити, як готівкою, так і онлайн.

Опубліковано на правах реклами

Поширити:

Залишити коментар:

коментар