На Кіровоградщину прориваються провокатори?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На Олександрійському блокпосту затримано два запорізьких автомобілі, у яких перевозили озброєння, засоби зв’язку і спостереження, а в Добровеличківці місцеві мешканці помітили джип і мікроавтобус з підозрілими молодиками.

Як повідомили кореспонденту Першої електронної в РВ УМВС Олександрії, інспектор ДАІ Микола Таранець, який чергував на посту минулої ночі, зупинив для перевірки легковий автомобіль «Audi А8», який привернув увагу правоохоронця запорізькими номерами. Олександрійський р-н

На прохання інспектора пред’явити водійські права, водій надав прокурорське посвідчення. Розцінивши це, як спробу здійснення тиску на правоохоронця при виконанні, Таранець викликав колег.

Працівники ДАІ, обшукавши водія й автомобіль, виявили і вилучили два пістолети марки ПМ з набоями і рацію. Документів на зберігання зброї у водія і пасажира не було так само, як і водійських прав і документів на автомобіль.

Невдовзі після цього інспектори зупинили ще одне авто з іншого регіону – ВАЗ- 2108, у якому під час обшуку було знайдено два бінокля і рація (з одного комплекту з рацією в «Audi»).

Затримані водії і пасажири – жителі Запоріжжя та Дніпропетровська, віком 35-40 років. Наразі слідчі встановлюють куди і з якою метою вони їхали.

???????????????????????????????У той же час до Першої електронної надійшло повідомлення від громадських активістів з Добровеличківського району. За їхніми словами, днями до райцентру приїхав мікроавтобус з невідомими молодиками. Хлопці висадилися на центральній площі біля адмінбудівель, оглянули місцевість і поїхали раніше, ніж місцеві мешканці встигли викликати правоохоронців.

По тому на території Добровеличківки було помічено джип з номерами іншого регіону. Водій і пасажир розпитували місцевих про залізничну систему, чи далеко до найближчої станції, чи часто ходять потяги тощо.

Про підозри мешканців Добровеличківських активістів повідомлено начальнику ГУ МВС України в області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар