Мешканці області можуть скористатися послугами Мін’юсту онлайн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація Deutsche Welle

Завдяки реалізації проекту «Онлайн-будинок юстиції» на загальнонаціональному рівні жителі Кіровоградської області мають змогу скористуватися послугами Міністерства юстиції України в будь-який зручний для них час.

Про це сьогодні, 26 липня, проінформував керівник територіального органу юстиції Вадим Гуцул, повідомляє кореспондент Першої електронної.

За його словами, «Онлайн-будинок юстиції» являє собою платформу, де кожен українець може в електронному форматі без контакту з чиновником отримати більше 20 послуг Мін’юсту. Зокрема завдяки проекту є можливість подати заявку про втрату документа й отримати його дублікат у відділі ДРАЦС. Подібна ініціатива була реалізована відомством на всеукраїнському рівні для того, щоб громадяни отримували послуги в сфері юстиції максимально швидко й у зручний для них час.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар