Депутати міської ради ліквідували підприємства і зменшили видатки на ЗМІ та лазню

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Депутати Кіровоградської міської ради ліквідували два комунальні підприємства – “Агентство розвитку м. Кіровограда” та скандальне “Кіровограджитловервіс”, а також внесли зміни до міського бюджету на поточний рік. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної, депутатський корпус відмовився зменшувати фінансування галузі освіти на 11,488 мільйона гривень та охорони здоров’я на 2,98 мільйона гривень, натомість вишукував необхідні кошти шляхом перерозподілу видатків у бюджеті міста.

Близько 700 тисяч гривень депутати вирішили зекономити скоротивши видатки на висвітлення своєї діяльності у засобах масової інформації, на відшкодування витрат відвідування міської лазні пільговими категоріями населення тощо.

Крім того, дохідна частина міського бюджету поповнилася 4,9 мільйонами гривень додаткової дотації з державного бюджету, які підуть на потребу управлінь праці та соціального захисту населення Ленінського і Кіровського районів, виплату заробітної плати працівникам дитячо-спортивних шкіл та закладів освіти міста.

Вирішили і кадрові питання: внесли зміни у склад виконавчого комітету міської ради. Замість колишніх секретаря міської ради Ігоря Волкова та першого заступника міського голови Володимира Каніщева членами виконкому були обрані нинішній секретар міської ради Іван Марковський та член міської громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Віктор Халявка. Також була звільнена з посади у зв’язку із виходом на пенсію керуюча справами виконкому міської ради Лідія Єльчанінова. А депутат-комуністка Валентина Шаповалова написала заяву про складання депутатських повноважень за станом здоров’я, яку її колеги підтримали.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар