Станіслав Березкін підтримав кіровоградських військових (фото, відео)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні народний депутат України Станіслав Березкін відвідав Кіровоградський обласний військовий комісаріат.

Про це повідомив кореспондент Першої електронної.

Недостатнє фінансування, застаріле технічне оснащення, відсутність сучасного військового спорядження – все це потребує термінового вирішення. Нині українській армії допомагають усім миром. Народний депутат постійно підтримує військових, зокрема для кіровоградських спецпризначенців, які несуть службу в Донецьку, були придбані розвантажувальні жилети, а маріупольським прикордонникам передано 3 тонни харчів.

Народний депутат побував на навчанні особового складу обласного військового комісаріату та оглянув машину-радіостанцію, яка забезпечує зв’язок на відстані до 1000 кілометрів.

«Тривалий час автомобільна техніка комісаріату знаходилася на «консервації» і її потрібно було привести в робочий стан. Народний депутат допоміг придбати акумулятори та пально-мастильні матеріали для обслуговування техніки, а військовослужбовців забезпечив спорядженням нового зразка», – розповідає Олег Молчанов, заступник військового комісару з виховної роботи. Техніка вже була випробувана під час навчань військовослужбовців обласного комісаріату.

«Як народний депутат України, вважаю, що сила держави в дотриманні законів та оборонній здатності. Боєздатність армії – це запорука та гарантія безпеки країни. Нам ще багато чого потрібно надолужити – як у фінансовому забезпеченні, так і у патріотичному вихованні. Жодні самооборона, ополчення, які формуються з добровольців та цивільного населення, не зможуть замінити боєздатну, сильну, сучасну українську армію. Тому Верховна Рада України прийняла Постанову «Про підтримку Збройних сил України, інших військових формувань України». А Кабінет Міністрів прийняв рішення про виділення 5 млрд. грн. для військових», – сказав Станіслав Березкін.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар