В Олександрівці утеплюють школу за проектом Кіотського протоколу

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Розпочався другий етап із утеплення приміщення Олександрівського НВК №3 (однієї з найстаріших шкіл району) згідно реалізації проекту Кіотського протоколу з теплосанації соціальних будівель та споруд у селищі Олександрівка.

Як повідомила кореспонденту Першої електронної директор закладу Людмила Литвин, замовником проекту є ДП «Держекоінвест», який підпорядкований безпосередньо Міністерству екології та природних ресурсів України.

За її словами, нині завезені всі необхідні матеріали, щоб утеплити більш ніж 1600 квадратних метрів зовнішньої стіни приміщення. Роботи, згідно плану, будуть проведені у квітні-травні поточного року.

У навчальному закладі чекають на успішне проведення тендеру на третій етап робіт, який включатиме утеплення горища, мостування периметру школи та влаштування водовідвідної системи.

Нагадаємо, реалізація проекту Кіотського протоколу з теплосанації соціальних будівель та споруд в селищі Олександрівці розпочалася у 2012 році. Тоді всі 156 вікон та 7 вхідних дверей у школі було замінено на енергозберігаючі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар