Обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує на заходи:

Наближається чергова річниця аварії на Чорнобильській АЕС. З цього приводу працівники бібліотеки запрошують на пізнавальні заходи:
з 22 квітня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Чорнобиль не має минулого часу»;
22 квітня о 8.00 та о 13.50 у відділі популяризації книги відбудеться слайд-бесіда «Чорнобиль – незакінчена історія»;
23 квітня о 14.00 та 25 квітня о 15.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують відвідати слайд-бесіду «Гіркий біль Чорнобиля»;

22 квітня о 12.30 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують на майстер-клас «Топіарій – дерево щастя». Учасники заходу дізнаються про секрети та особливості створення декоративного виробу, що стане окрасою будь-якого інтер’єру.

22 квітня о 13.00 та 24 квітня о 14.30 працівники відділу абонементу запрошують усіх бажаючих на віртуальну мандрівку «З Днем народження, Кіровоградщино!». Подорожуючи уявними зупинками Ви дізнаєтеся про місцину, де народилися і живете, спортивні та театральні досягнення, парки та сади, вулиці та підприємства, міфи та легенди, минуле та сучасне Кіровоградської області.

23 квітня з 17.00 до 21.00 запрошуємо кіровоградців та гостей міста на бібліоніч «Книгою призначена зустріч: літо не за горами». В рамках акції насичена та різноманітна програма на будь-який смак. Майстер-класи, виставки творчих робіт, спортивні змагання, справжній скаутський табір, польова кухня, виступи творчих колективів, презентації різних видів відпочинку на Кіровоградщині та безліч інших цікавинок. Роздинкою заходу буде безкоштовна екскурсія вечірнім містом від туристичної агенції «Фортеця».

24 квітня о 14.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді запрошують на інтернет-урок «Подорожуємо Інтернетом». Відвідувачі заходу дізнаються про історію створення мережі інтернет, поглиблять свої знання про її можливості та небезпеки.

27 квітня з 12.00 до 15.00 відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Учасники засідання в черговий раз займуться вивченням нової техніки мистецтва hand-made. Чому бібліотекарі будуть навчати цього разу Ви зможете дізнатись завітавши на майстер-клас.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01
Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua
Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний – субота

Поширити:

Залишити коментар:

коментар