У Кіровограді відбувся Відкритий чемпіонат з фігурного катання

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

12-13 квітня кіровоградський льодовий каток «Слайз» приймав «Відкритий чемпіонат з фігурного катання на ковзанах – KIROVOGRAD-OPEN spring 2014», участь в якому взяли 120 спортсменів віком від 5 до 24 років з Житомира, Білої Церкви, Чернівців, Рівного Полтави, Києва та Харкова.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, Кіровоград на змаганнях представляли 17 учасників.

«Рідні стіни, рідний лід та чудова підтримка наших вболівальників допомогли нашим фігуристам виступити якнайкраще!» – зазначила тренер кіровоградської команди майстра спорту міжнародного класу з фігурного катання Аліна Діхтяр.

Так за підсумками змагань у категорії «Baby Star» (діти 4-5 років) перше місце завоювала Марія Хмелюк, у «Pre-Bronze» (9-12 років) – Анастасія Любович, а в «Pre-Bronze» (24 років) – Тетяна Марченко.

«Золото» та «срібло» у категорії «Bronze» (14-17 років) вибороли Олена Коноваленко та Марина Тулянцева, у групі «Silver» 9-12 років другою стала Дарина Савченко, а «Silver» 13-16 р. – третє місце посіла Діана Чудна.

У категорії «Gold» (9-11 років) «золото» та «срібло» в активі Анастасії Суворової та Мілани Шлапак.

Серед хлопців краще усіх виступив Іван Корєнєв, який у групі «Bronze» (10 років) посів перше місце.

Нагадаємо, турнір KIROVOGRAD-OPEN spring вже 2 роки поспіль проводиться за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна та Групи Креатив.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар