Петік доручив розібратися з Бобринецьким інтернатом (оновлено)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні під час апаратної наради в Кіровоградській облдержадміністрації голова ОДА Олександр Петік доручив директору департаменту освіти і науки Ельзі Лещенко розібратися з проблемами Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів.

Про це повідомив кореспондент Першої електронної.

Нагадаємо, члени педагогічного колективу даного навчального закладу неодноразово зверталися до керівництва профільного департаменту і очільників області з проханням вжити заходів щодо свавілля, яке діється в школі-інтернаті вже три роки, відколи посаду директора займає Олена Павленко.

Влада відреагувала лише після того, як педагоги 27 березня вийшли з пікетом на площу Героїв Майдану (пл. Кірова), прихопивши для демонстрації високопосадовцям Книгу наказів, яка, на їхню думку, підтверджує факти зловживання Оленою Павленко службовим становищем.

Не зважаючи на наявність офіційних документів, Ельза Лещенко все ще наполягає на тому, що конфлікт в інтернаті має внутрішній характер і викликаний особистою неприязню членів колективу. Під час апаратної наради вона обіцяла знову поїхати в Бобринець і вирішити проблему на місці.

Та чи доцільно довіряти подібну справу зацікавленій особі?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар