Геннадій Солдецький: Крим очима кіровоградців або як доставляли гуманітарну допомогу від Березкіна на СДК «Кіровоград» (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Прес-конференція на тему: «Крим очима кіровоградців або як доставляли гуманітарну допомогу від народного депутата України Станіслава Березкіна військовим на СДК «Кіровоград» відбулася сьогодні, 11 березня, у Кіровоградському прес-клубі.

Під час прес-конференції помічник народного депутата Березкіна Андрій Малик та представник Благодійного фонду Березкіна «Добротвір» Геннадій Солдецький розповіли про підготовку і перевезення 12 тонн продуктів харчування українським морякам, а також власні враження від поїздки до окупованого Криму.

Нагадаємо: 7 березня народний депутат ВР України Станіслав Березкін відправив вантаж з гуманітарною допомогою для військових моряків, які несуть службу на кораблі «Кіровоград».

Перша електронна пропонує унікальні відеокадри, які були відзняті Геннадієм Солдецьким під час поїздки до Криму, та фотографії подарунків від екіпажу «Кіровограда».

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар