Ukraїner випустив фільм про кропивницький 3-ій полк спецпризначення

Команда суспільно-культурного проєкту Ukraїner випустила фільм про 3-ій окремий полк спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби 3-го полку.

Стрічку створили в межах відео-проєкту «Підрозділи перемоги». У ній йдеться про участь кропивницьких спецпризначенців у російсько-українській війні. Зокрема, як воїни Сил спеціальних операцій обороняли склади з озброєнням в Бахмуті і про місію в Донецькому аеропорту.

Також з початку повномасштабного вторгнення бійці ССО брали участь в обороні Києва та довколишніх містечок, працювали на харківському, херсонському та запорізькому напрямках, в тому числі виконували завдання на Донеччині.

Сили спеціальних операцій ЗСУ — це рід військ, до якого входять частини спеціального призначення, підрозділи психологічних операцій та підрозділи Руху опору. ССО використовують для будь-яких завдань, пов’язаних із захистом України, де потрібні найпрофесійніші й найдосвідченіші бійці. Лише кожен десятий курсант, який виявив бажання стати спецпризначенцем, здатен пройти надважку фізичну підготовку та кваліфікаційний курс.

Командир 3 окремого полку ССО говорить про своїх бійців так: «люди, які обирають цю професію як життя для себе».

Нагадаємо, воїни 3-го полку спецпризначення показали відео своїх тренувань.

Читайте також: Як кропивницький спецпризначенець завадив лікарю-сепаратисту очолити Кременчуцький пологовий будинок

Поширити:

Залишити коментар:

коментар