Михайлик Бакун – наймолодший актор Кіровоградщини

©Вита Мокрицкая (Бакун)| Facebook

Міші – чотири роки. Він ходить на плавання, займається англійською та… знімається у фільмах. За десять місяців роботи маленький актор знявся у майже десяти стрічках. Був моделлю для американських журналів та чотири рази став зіркою реклами. 

Як хлопчик із маленького містечка Новоукраїнка підкорює український кінематограф, Першій електронній газеті розповіла його мама Віта.

 «Рік тому ми помітили, що син дуже любить фотографуватися та позувати. Ми вирішили, що йому це подобається, й почали шукати кастинги в інтернеті, на різних акторських сайтах і подавались туди. Створюємо візитку, якщо потрібно відіграти якусь емоцію або якщо є текст (здебільшого вони короткі, як для дитини цього віку). Додаємо портретні фото та фото в повний зріст. В основному всі кастинги відбуваються онлайн. Якщо ж це якісь серйозні та масштабні роботи, то очно», – розповідає мама хлопчика Віта Мокрицька (Бакун).

159544ed79f0f624265b04927164278f.jpg

Особливого розпорядку дня в Михася немає. Двічі на тиждень він із сім’єю приїздить з Новоукраїнки в Кропивницький на плавання, двічі на тиждень відвідує студію розвитку, одну годину присвячує англійській мові, ще одну – на загальний розвиток. На запитання, зйомки – це для нього робота чи хобі, Михась відповідає коротко, але впевнено: «Мені це подобається».

«Як і будь-якому іншому акторові, Михайлику платять гонорари. Він, звісно, віддає все потім нам, але те, що це його гроші, він розуміє. Михась знімається, заробляє й потім купує ту іграшку, яку хоче, або щось інше за бажанням. Наприклад, він знявся в рекламі препарату «Темпалгін», й тепер в нього на 5 років є права на рекламу, тобто кожен рік йому будуть виплачувати кошти», – додає мама хлопчика.

Про плани на майбутнє батьки не розповідають, тому що хочуть дати хлопчику право вибору.

«Поки нас запрошують, ми будемо їздити, а потім все буде залежати від нього. Захоче – продовжуватиме зніматися, якщо ж не захоче, то я не буду його змушувати», – підсумовує пані Вікторія.

Роботи, в яких знявся Михайлик Бакун:

  • Документальний детектив «Хід прокурора»
  • Серіал «Вещдок» (двічі)
  • Реклама одягу для дитячого магазину «Дитяча шафа»
  • Реклама дитячих іграшок для сайту китайського виробника «Mukayimo»
  • Реклама дитячих меблів «BusyWood»
  • Телесеріал «Яжебать»
  • Телесеріал «Смирновы поневоле»
  • Зйомка для японського стоку дитячих музичних інструментів
  • Телесеріал «Виклик 3»
  • Реклама «Темпалгін»
  • Документальний серіал «Історія одного злочину».

Нагадаємо, Суспільне телебачення презентувало документальний фільм про волонтерів “Баби Єльки”.

Читайте також: У Кропивницькому Голівудський режисер знімає фільм про колекціонера Ільїна за сценарієм Кокотюхи

3c6dd959c2e103fc376d8eb830d9f7cc.jpg

3ebc75b0bbe6bb4796a711dc93bda372.jpg

567747e0f3dc4e7b080b196838d43907.jpg

cf8aaa5b44a57060c8ad08a3112c3ee1.jpg

Віта Банташ, Перша електронна газета.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар