“Янгол життя” про маленьких героїв, яким потрібна підтримка

© pixabay.com

2020-й був складним роком для всіх. Випробовування одне за одним накривали українців. Коронавірус, економічна криза, політична нестабільність… Та серед усіх видів війн є найболючіша і найнепомітніша – це боротьба дітей зі страшними захворюваннями. Спільно з благодійним фондом «Янгол життя» публікуємо маленькі історії великих українців. Віримо, що разом нам вдасться допомогти їм побороти хвороби і 2021-й запам’ятається їм як рік перемоги.

Максим Салтиков, 10 років, саркома Юінга

салтиков«Ми хворієм з 2018 року, від квітня, – розповідає мама Максимчика. – Спочатку нам ставили правильні діагнози, аж поки самі не звернулися в ОХМАТДИТ. Потім взяли біопсію в НІР і нас відпустили, ми поїхали додому чекати результатів. Але вдома у синочка почала сильно боліти нога. Приїхали в Кіровоград зі страшними болями, лікарям довелося колоти наркотичні засоби, бо інші вже не допомагали. Потім провели хімію ще до встановлення точного діагнозу, бо чекати вже не можна було – йому було дуже погано. Після хімії зробили друге КТ. Потім повторну біопсію в Томоцентрі. Нарешті дочекалися діагнозу… Він просто збив з ніг… саркома Юінга четвертої стадії з метастазами в хребцях.

Після обстеження треба пройти ще 2 блоки хімії, а потім поїхати в Київ на трансплантацію, коштів на яку бракує».

Мама Максима просить ваших молитв та матеріальної підтримки: «Допоможіть нам продовжити боротьбу за найцінніше – дитяче життя!».

Анастасія Мартинюк, 5 років, нефробластома

мартинюкІсторія хвороби дівчинки почалася на початку лютого 2020 року, тоді вони з мамою потрапили в інфекційне відділення з підозрою на отруєння. Однак вже через 4 дні вони були в Дитячій обласній лікарні, і у Настусі виявили пухлину нирки.

Після першого протоколу хіміотерапії Настю забрали в реанімацію з діагнозом ішемічний інсульт, набряк головного мозку. 4 дні лікарі боролися за життя дівчинки і, слава Богу, вона вже у відділенні гематології.

Тепер у Насті тривалий процес відновлення. Найстрашніше в цій ситуації, що рак поки не можливо лікувати. Лікарі з Київського інституту не можуть зробити операцію, бо стан дівчинки не дозволяє її ввести в наркоз.

Поки замкнуте коло, поки не зрозуміло, що робити далі… Але ми не можемо опускати руки і зупинятися – дівчинка потребує нашої підтримки!

Сьогодні ми пишемо перше прохання з надією і вірою, що ви обов’язково її підтримаєте. Допоможіть дитині!

Андрій Диренко, 10 років, ембріональна рабдоміосаркома малого тазу

диренок Хлопчик пройшов достатньо довгий шлях по лікарнях і відділеннях, перш ніж йому поставили основний діагноз… У квітні 2017 року Андрійко почав скаржитися на біль у лівій ніжці. Біль ставав сильнішим під вечір. Хлопчик вночі практично не спав, плакав, стогнав, ходив по кімнаті. Мама наступного дня поїхала з ним на обстеження.

Приїхали у поліклініку, де лікарі нічого не помітили, сказавши, що там плоскостопість, йде навантаження на ніжку. Але лікування не давало жодного результату, біль не зменшувався. І лікарі навіть не били тривогу, бо вони не помітили того страшного діагнозу, який був у Андрійка. Після повного обстеження на КТ виявили пухлину. Наступного дня з результатами вони поїхали до Києва. Там встановили діагноз – ембріональна рабдоміосаркома малого таза.

29 червня він заступив на перший блок хіміотерапії в Києві для групи дітей високого ризику сарком м’яких тканин.

Зараз хлопчик у відділенні. Він дуже розумний, у нього багато настільних ігор, він ерудований. Його розчарувало не стільки лікування, а те, що він не зміг піти цього року в перший клас зі своїми однолітками. Та віримо і молимось, щоб все у хлопчика було добре і незабаром він теж пішов до школи.

Реквізити для допомоги:
Рахунок БО МБФ “Янгол життя” ПАТ КБ «Приватбанк»,
Р/рахунок UA92 305299 00000 26002005104269
ЕДРПОУ 40707580

Номер карти Приватбанку для благодійних внесків  5169 3324 0686 9423

ВАЖЛИВО! При перерахуванні допомоги конкретній дитині, обов’язково вказуйте її прізвище в призначенні платежу. Якщо такої можливості немає, після відправлення платежу повідомте, будь ласка, про платіж по телефону або смс.

Контактні телефони:
Наталія – (099) 038-17-50
Ольга – (098) 003-19-29, (066) 165-39-67

Нагадаємо, у Кропивницькому збирають подарунки для дітей, хворих на туберкульоз.

Читайте також«Добротвір» передав інвалідні візочки в обласний медичний центр

Поширити:

Залишити коментар:

коментар