Керівник МСЕК Кіровоградщини – офіційний мільйонер

Головний лікар Кіровоградського обласного бюро медико-соціальної експертизи Володимир Бондарь входить до списку найбагатших очільників МСЕК України. Посадовець офіційно є мільйонером.

Рейтинг заможності головлікарів обласних МСЕК оприлюднили журналісти “Главкому”, повідомляє Перша електронна газета.

У рейтингу найбагатших Бондарь посідає четверту сходинку, задекларувавши

  • зарплата – 329,7 тис. грн,
  • пенсія – 99,4 тис. грн,
  • заощадження в банках – 96,4 тис. грн,
  • готівка – 1,3 млн грн і $33 тис;

Він очолює заклад вже 20 років. У 2017-му, перед тим, як обласна рада в черговий раз продовжила контракт із Бондарем, працівники обласної МСЕК зверталися до МОЗ, облради і журналістів з повідомленнями про корупцію і хабарництво в закладі. Членів комісії навіть було засуджено до п’яти років позбавлення волі за хабарництво, але покарання ті так і не відбули через пом’якшуючі обставини (пенсійний вік, догляд за родичем з інвалідністю, утримання малолітньої дитини). Керівник МСЕК також не отримав покарання, навіть дисциплінарного.

Найзаможнішою у рейтингу є голова МСЕК Хмельниччини Тетяна Крупа. Минулого року вона отримала 661,5 тис. грн зарплати, 166 тис. грн пенсії; інші її доходи – 1,15 млн грн. У банках посадовиця зберігала 678 тис. грн, $15,5 тис., 32,5 тис. євро; готівкою – 15,2 млн грн і $160 тис. Сім’я голови МСЕК Хмельниччини володіє 16 будинками, трьома квартирами і 40 земельними ділянками. У сімейства Крупи є Porsche Cayenne, 2019 року вартістю 2,5 млн грн. Авто було куплене у розпал пандемії.

Нагадаємо, МСЕК НЕ ліквідують у 2024 році. Аналітики пояснюють суть реформи.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар