Компанія «Екостайл» придбала сучасні сміттєвози за понад 12 мільйонів гривень

Компанія «Екостайл», яка займається вивезенням та утилізацією твердих побутових відходів у Кропивницькому, придбала два нових сучасних сміттєвози за понад 12 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу  “Екостайлу”.

В компанії зазначають, що досі у Кропивницькому  не було подібної  техніки.

«Нові сміттєвози – це важливий крок для покращення наших послуг. Так, техніка дорога, і ми ще кілька років будемо виплачувати кредит за неї. Але завдяки цим автомобілям ми зможемо працювати швидше й ефективніше», – зазначив заступник генерального директора «Екостайлу» Роман Іванюк.

За його словами, нові сміттєвози заднього завантаження оснащені бункерами місткістю 15 кубометрів і призначені для роботи з євроконтейнерами об’ємом 1,1 куб. м та 0,24 куб. м.

Автомобілі обладнані  системою, яка оптимізує процес вивезення відходів. Шасі сміттєвоза розраховане на повну масу 19 тонн і оснащене двигуном потужністю 330 кінських сил. Сучасні системи безпеки, такі як датчики зносу гальм і система допомоги при старті на підйомі, підвищують рівень безпеки на дорогах та знижують ризик аварій.

Окрім того, зазначають в компанії, нові сміттєвози, є значно екологічнішими, оскільки їхні сучасні двигуни виробляють в рази менше викидів CO2 у порівнянні з попередніми моделями. Це допомагає знизити екологічний слід компанії та сприяє покращенню якості повітря у Кропивницькому.

1

2

3

5

Нагадаємо, у Кропивницькому за рік компанія “Екостайл” зібрала 352 кг використаних батарейок

Читайте також: безхатьки блокували вивезення сміття у Кропивницькому і погрожували «Екостайлу»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар