CYBER SECURITY CAMP: кіберполіція оголосила конкурс з кібербезпеки для студентів

it-consulting.com.ua

В Україні незабаром стартує національний конкурс для студентів CYBER SECURITY CAMP, метою якого є підвищення обізнаності молоді в питаннях цифрової безпеки, протидії онлайн-загрозам та навичок у сфері кібербезпеки.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією кіберполіції.

Конкурс пройде за сприяння кіберполіції України, компанії Binance, Харківського національного університету внутрішніх справ та ГО «Брама». До участі запрошують студентів та курсантів віком від 18 років.

Конкурс включатиме чотири етапи, у ході яких учасники отримають можливість пройти тестування на логічне мислення, вирішувати квестові завдання та представити відеопрезентації. Переможці, відібрані з фіналістів, матимуть змогу пройти інтенсивний офлайн-курс з кібербезпеки та криптозахисту.

На завершальному етапі CyberSecurityCamp 30 переможців пройдуть практичне навчання за підтримки експертів з Binance. Програма триватиме 10 днів і завершиться розіграшем призів серед учасників.

photo-5206656482504991444-y

Слідкуйте за інформацією про конкурс на ресурсах партнерів та телеграм-боті BRAMA (https://t.me/stopdrugsbot), де буде доступна реєстрація та умови участі.

Головні призи:

  • Поїздка до CYBER SECURITY CAMP у Буковелі, де тебе навчать як хакнути хакера
  • Можливість розділити до 1 300 000 гривень, успішно склавши всі етапи

Як приєднатися?

Все просто – заповніть Заявку за посиланням

Деталі Конкурсу можна дізнатися тут.

Умови максимально прості, тож приєднуйся і готуйся вирушити у подорож!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар