Мешканці Кіровоградщини можуть отримати кошти на розвиток свого господарства

Мешканці Кіровоградщини, які постраждали від війни, можуть отримати фінансову підтримку від Естонської ради у справах біженців.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Естонської ради.

Ідеться про вразливі домогосподарства, що втратили засоби для забезпечення своїх сімей внаслідок війни. Вони можуть скористатися «Програмою екстреної підтримки доступу до засобів для існування» від Естонської ради у справах біженців. Програма діє у Кіровоградській області та ще семи областях України.

Фінансова допомога надається для запуску або відновлення господарської діяльності в таких галузях:

  • тваринництво,
  • бджолярство,
  • городництво,
  • приготування продуктів харчування,
  • надання послуг,
  • пошив або ремонт одягу,
  • ремесла, тощо.

Гранти у розмірі від 26 000 до 36 000 гривень можуть бути використані для придбання товарів та послуг, спрямованих на самозабезпечення продуктами харчування та / або отримання прибутку для покриття базових потреб. Допомога надається на основі індивідуальної оцінки домогосподарств з урахуванням різних соціально-економічних критеріїв та критеріїв вразливості.

Ознайомитися з деталями програми та подати заявку на допомогу можна за посиланням:
https://register.pagulasabi.ee/uk/livelihoods.

У разі виникнення питань щодо подання заявки, звертайтеся з нами телефоном: +38 073 508 08 39 з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 13:00 або напишіть листа на електронну пошту livelihoods@pagulasabi.ee.

Грантова допомога надається на безоплатній основі.

Програма фінансується Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA) в рамках Консорціуму Реагування під керівництвом Acted Ukraine.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар