Кропивницький попрощався з 48-річним загиблим захисником (ФОТО)

У Кропивницькому попрощалися із загиблим солдатом Іваном Устюжаніним. 

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Іван Устюжанін народився 20 серпня 1975 року у Сєвероморську Мурманської області. Через два роки родина переїхала в Україну, до Кропивницького. Навчався Іван у загальноосвітній школі № 23 (нині – Балашівська гімназія). Закінчив професійно-технічне училище № 6 за спеціальністю «слюсар-ремонтник». Працював за фахом на швейній фабриці «Україна». Із 1993 року проходив військову строкову службу у місті Шостка Сумської області. Після служби працював в облавтодорі, далі – на різних підприємствах міста.

У січні 2024 року Іван Устюжанін добровольцем приєднався до лав Збройних сил України.  Служив на посаді гранатометника механізованого відділення.

Воїн загинув 3 серпня  біля населеного пункту Торецьк Бахмутського району Донецької області. Без рідної людини залишились мама, дружина, син, брат, онук та онучка захисника.

Свій останній спочинок Герой знайшов на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.  Панахиду за загиблим відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Фото: Суспільне Кропивницький.

12

13

14

15

16

Нагадаємо, Кропивницький попрощався з двома загиблими Героями (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому попрощалися з воїном, який вважався зниклим безвісти (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар