Від PERSHої особи: донорство та “новини крові” у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Проект “Кров новин – новини крові” реалізується за підтримки Посольства США в Україні. Кропивницький – одне з 4 міст України, яке отримало грант на проведення такої акції. Проект уже побував у Львові, Житомирі та Харкові. Це спільна акція журналістів та волонтерів у сфері донорства.

Перший етап акції “Кров новин – новини крові” – показова донація в режимі реального часу на обласній станції переливання крові. Близько десятка кропивничан, серед яких і журналісти, прийшли на станцію, аби показати, що донорство – це не страшно, а навіть корисно. Другим етапом є круглий стіл з елементами тренінгу «Служба крові в Україні: реалії і картинка у ЗМІ».

До студії Першої електронної завітали керівник проекту Леся Ярошенко та координаторка проектів ВМГО “Асоціація молодих донорів України” Юлія Новобранець. Гості розповіли, як пройшла акція у Кропивницькому та чим особливе місто на Інгулі у рамках їхнього проекту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар