Райкович в ефірі NewsOne розповів, як би він відреагував, якщо б евакуйованих з Китаю українців розмістили у Кропивницькому

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович в ефірі проросійського телеканалу “NewsOne”, який входить у сферу впливу одіозного політика і бізнесмена Віктора Медведчука, розповів про те, якби він відреагував, якщо б евакуйованих з Китаю українців розмістили у Кропивницькому

Відповідне відео Андрій Райкович розмістив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

На питання ведучою про те, якби він поставився, якщо б якомусь санаторії поблизу Кропивницького розмістити б українців, які повернулися з Китаю, він відповів наступне:

“Не нам із вами потрібно вирішувати це питання. Для цього в нашій країні є інститути влади і це їхній прямий обов’язок правильно забезпечити здоров’я і безпеку громадян.

Я державна людина і сприйняв би варіанти з позиції користі для держави і для громади, яку я очолюю”.

Про повернення евакуйованих з Китаю українців

Про повернення евакуйованих з Китаю українців

Опубліковано Андрій Райкович / Andriy Raikovich Пʼятниця, 21 лютого 2020 р.

Нагадаємо, серед евакуйованих з Китаю українців є мешканець Кіровоградщини.

Як пише “Громадське“, автoбуси з евакуйoваними українцями прибули дo медцентру в селищі Новi Санжари на Пoлтавщині, хoча мiсцеві намагалися зашкoдити, зoкрема палили багаття пoсеред дoроги й кидали камiння. В декiлькох автoбусах рoзбили склo.

Нагадаємо, лiтак авiакомпанії SkyUp з евакуйoваними з китайського мiста Ухань українцями та інoземцями зранку 20 лютого приземлився у Харкoві. На бoрту перебували 45 українцiв та 27 інoземців, а такoж екiпаж та лiкарі. Зазначається, щo всi здoрові та без симптoмів корoнавірусу.

Читайте також: Маски, цибуля і посилки з Китаю – міфи і правда про коронавірус

Поширити:

Залишити коментар:

коментар