Кропивницькі волонтери зняли динамічне відео за участі спецпризначенців 3-го полку

Кропивницькі волонтери зняли динамічний мотиваційний відеоролик, головні ролі у якому зіграли військові 3-го окремого полку спецпризначення.

Зйомки проморолику проходили влітку цього року. За велінням долі монтаж відзнятого матеріалу був завершений напередодні 25-ї річниці збройних сил України, тому відео стало ще й своєрідним подарунком для кропивницьких “кіборгів”.

Ідея створення мотиваційного відеоролику про військових 3-го полку народилася у волонтера – психолога Асоціації ветеранів ССО Андрія Фоменка. Реалізувати задуми у життя йому допомогли журналіст Першої електронної газети Дмитро Васильєв – він зробив зйомку та монтаж відео та громадський активіст Геннадій Солдецький, який читає текст у відео.

“Без допомоги з боку досвідчених бойових офіцерів полку, які всіляко сприяли зйомкам, у нас би нічого не вийшло”, – розповів оператор та монтажер ролику Дмитро.

Метою створення цього відео є популяризація військової служби за контрактом у легендарному 3-му полку спецпризначення.

“У цьому проморолику ми хотіли показати динамічну міць бійців цього роду військ, яка ґрунтується на високому рівні підготовки військових полку та бойових традиціях цього підрозділу”, – поділився думкою автор ідеї Андрій Фоменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар