Кропивницьку “Зірку” очолив 29-річний аргентинець

Сьогодні, 19 серпня, президент ФК “Зірка” Максим Березкін офіційно представив нового тренера команди – 29-річного аргентинця Даріо Друді.

Вперше в історії ФК “Зірка” його очолив іноземний фахівець – 29-річний аргентинець Даріо Друді.

березкін і друді

Представлення нового наставника відбулося у прес-центрі стадіону “Зірка”. Президент клубу Максим Березкін назвав призначення нового молодого тренера “новим витком історії клубу”.

Рішення щодо розриву контракту з Сергієм Лавриненком президент “Зірки” назвав усвідомленим і запевнив, що це було його власним рішенням.

“Хочу подякувати попердній тренерський штаб на чолі з Сергієм Лавриненком за те, що вони досягли поставленої задачі – вийшли до Прем’єр-ліги. Їм велика шана за пророблену роботу”, – сказав Максим Березкін.

Представляючи нового тренера кропивницької команди Максим Березкін зазначив, що Друді – наймолодший тренер в історії Чемпіонатів України.

“Не дивлячись на свій юний вік, як для тренера, він має величезний досвід та серйозний багаж знань”, – зазначив президент клубу.

DSC_0225_

Новий очільник кропивницької команди розповів, що тренувати почав з 16 років. В іспанському “Вільяреалі” він був наставником молодіжних команд.

Аргентинський очільник “Зірки” назвав основною задачею клубу на цей сезон – збереження місця у Прем’єр-лізі.

Даріо Друді не єдиний новий тренер “Зірки”, якого представили громадськості. Разом з ним у команді працюватиме також новий тренер зі спортивної підготовки Хав’єр Бенавенсанчес.

DSC_0243_

DSC_0215

DSC_0262

Поширити:

Залишити коментар:

коментар