Від PERSHої особи: Країні потрібна єдина церква. Українська. Тоді буде мир (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перша електронна газета розширює свій формат, відкриваючи відеорубрику “Від PERSHої особи”. Ми запрошуємо до студії Першої електронної відомих людей і непересічних особистостей Кіровоградщини, з якими обговорюємо важливі суспільно-політичні та культурні питання і події.

Сьогодні ефір особливий. В гостях у студії Першої електронної – керуючий Кіровоградською єпархією Української православної церкви Київського патріархату єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк.

У часи Євромайдану та війни на сході країни, люди все частіше почали шукати розради та розуміння у вірі, яку незмінно підтримував у кіровоградцях владика Марк.

Про Великодні служби у Кіровограді, про те як церква підтримує військових та розподіл вірян між церквами Київського та Московського патріархату – у студії Першої електронної розповів  владика Марк.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар