Поліцію Кіровоградщини очолив правоохоронець з Києва

Сьогодні, 12 червня, у Кропивницькому начальник Нацполіції України Сергій Князєв представив  нового очільника обласної поліції. Ним став полковник Роман Козьяков.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Захід відбувся у приміщенні Головного управління Нацполіції Кіровоградщини за участі керівництва міста та області, поліцейського складу, журналістів та громадськості.

1

На посаді керівника ГУ НП у Кіровоградській області Роман Козьяков змінив Сергія Кондрашенка, який очолював обласну поліцію з липня 2015 року.

За словами Сергія Князєва, тепер вже колишнього головного поліцейського Кіровоградщини переведуть до центрального органу управління Нацполіції. Там Сергій Кондрашенко пройде курси для керівників вищого складу.

Сергій Князєв зазначив, що Роман Козьяков прийшов працювати в поліцію у 1994 році. Раніше він працював у кримінальній поліції та поліції превенції. У 2016 році Роман Козьяков займав посаду начальника Бориспільського відділу поліції ГУНП в Київській області. Згодом за наказом міністерства його перевели у Київ на посаду заступника начальника обласної поліції.

3

2

4

5

Поширити:

Залишити коментар:

коментар