У Кропивницькому спіймали нетверезого водія маршрутки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 3 березня, близько 17:00, на спецлінію 102 зателефонувала жінка та повідомила про ймовірно нетверезого водія маршрутного засобу, який рухався вулицею Героїв України.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції області, інспектори патрульної поліції наздогнали даний транспортний засіб на вулиці Суворова.

“У салоні автівки окрім водія нікого не було. Під час спілкування з 40-річним керманичем, охоронці порядку відчули від нього різкий запах алкоголю. Чоловік зізнався, що дійсно вживав алкоголь. Результат проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння – 2,11 проміле алкоголю в крові, що в 11 разів перевищує допустиму норму”, – йдеться у повідомленні поліції.

Патрульні склали на громадянина адмінпротокол за ст. 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Тепер на водія очікує штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням водійських прав на 1 рік.

Патрульні вкотре звертаються до громадян, у жодному разі не сідайте за кермо напідпитку, адже від цього залежить життя та здоров’я усіх учасників дорожнього руху.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар