У Кропивницькому оголосили “червоний” рівень загрози

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Значне погіршення погоди зумовило у Кропивницькому порушення та припинення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг, що змусило оголосити в обласному центрі третій (червоний) рівень загрози.

Інформує Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко, сума опадів за період з 8.00 28 лютого по 8.00 01 березня склала 22 мм, при нормі за третю декаду лютого 6-10 мм.

“Висота снігового покрову на ранок сьогоднішнього дня становить до 29 см, – відзначив Сергій Коваленко. – Максимальна швидкість вітру досягла 12-14 м/с. Такі погодні умови призвели до ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг обласного центру. У той же час, комунальні служби міста докладають усих зусиль, щоб наявними ресурсами забезпечити сталу діяльність всього господарського комплексу Кропивницького”.

Нагадаємо, згідно з інформацією, наданою Українським Гідрометцентром, сьогодні, 1 березня, на території більшості областей України очікується суттєве погіршення погодних умов. Зокрема, на Кіровоградщині очікується сильний сніг, хуртовини, снігові заметілі, на дорогах – ожеледиця.

А 27 лютого близько 16:40 через складні погодні умови на перехресті вулиць Покровської та Олександрійської у Кропивницькому сталася аварія за участі 5 автомобілів: “ЗАЗ 1102”, “Chevrolet Niva”,”АЗЛК”,”Mercedes-Benz” та “Renault Trafic”. Обійшлося без постраждалих.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до У Кропивницькому оголосили “червоний” рівень загрози

  1. “Висота снігового покрову на ранок сьогоднішнього дня становить до 29 мм” – 29 мм це майже 3 см……невже дійсно лише ТРИ сантиметри снігу???

    • так, дійсно, там не мм, а см! Ми вже виправили. Але то у прес-службі міськради помилилися

Коментарі заборонені.