Через порив води подвір’я будинку у Кропивницькому перетворилося на озеро

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Наступного дня після того, як водоканал розкопував дорогу по вул. Ватутіна, у цьому місці стався порив. Внаслідок цього затопило подвір’я приватного будинку, а також частину вулиці. Окрім того, без водопостачання залишилися селище Гірниче та район Артаутово.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі патрульної поліції, повідомлення про цю подію до правоохоронців надійшло від місцевих мешканців:

“Зателефонували люди вже й до поліції – дідусь і бабуся не можуть вийти з хати, бо там по коліна води. Патрульні викликали рятувальників. У цей час люди вичерпують воду з домівок, обкладаються мішками”, – розповіли у прес-службі.

У диспетчерській водоканалу кажуть, що ліквідацію пориву уже розпочали:

“На місці працює аварійна бригада, проводиться узгодження підземних комунікацій для розкопки. Водопостачання на мікрорайон обмежено”, – йдеться у повідомленні.

Згодом у диспетчерській додали, що у зв’язку з аварією зупинено ВНС “Масляниківка”, без водопостачання залишилися с. Гірниче та р-н Артаутово.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар