ДТП на Балашівці: ВАЗ забрали частинами, водій у реанімації

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 13 жовтня, близько 19:00 по вул. Ярослава Мудрого у Кропивницькому сталася ДТП за участі вантажівки “ЗІЛ” та автомобіля “ВАЗ”. Водія останньої автівки госпіталізували в реанімацію обласної лікарні, а його транспортний засіб збирали частинами.

Про це кореспонденту Першої електронної розповів слідчий, який прибув на місце події.

За попередньою інформацією, ВАЗ рухався в сторону оптового ринку “Ідеал” і врізався у видвижну опору вантажівки. Внаслідок аварії легковик розбився вщент. Одного з водіїв, на вигляд 45 років, доправили в лікарню. ВАЗ по частинам відвезли з місця аварії на евакуаторі.

Зазначимо, що у ВАЗі знаходилося декілька ящиків горілки. Наразі невідомо чи був водій у нетверезому стані.

Нагадаємо, 10 жовтня, по вулиці Велика Перспективна у ДТП потрапили 2 маршрутки та тролейбус. У результаті аварії 15-річного хлопця госпіталізували в лікарню.

Також під час ДТП по вулиці Чайковській у Кропивницькому в автівки відірвалося колесо, а одного з водіїв доправили в лікарню. Крім того, одна з автівок пошкодила електроопору.

Окрім того, у центрі Кропивницького Mercedes збив чоловіка на “зебрі”.

Нічна аварія патрульних та потрійне зіткнення перед міськрадою: дайджест ДТП у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар