Кінець анархії: у Кропивницькому розриватимуть договори з перевізниками-порушниками

Для більш ретельних перевірок дотримання договірних зобов’язань перевізниками міста у Кропивницькому відновить роботу комісія управління транспорту, до якої увійдуть представники громадської ради при виконкомі. З першим же порушником, який попадеться на систематичному недотриманні графіків та інтервалів руху маршруток, будуть розривати договір на право перевезення пасажирів.

Про це учора, 2 жовтня, під час наради членів громадської ради та перевізників заявив начальник управління транспорту міськради Олександр Вергун.

“Перша ластівка буде. Хто це буде, покаже результат перевірок. Щоб це виявити, ми відновимо роботу комісії . Ми будемо виявляти маршрути, які взагалі не працюють і будемо розривати договори на перевезення не чекаючи конкурсів. Тим більше, що у нас виїдуть 20 автобусів, які допоможуть закрити ті мікрорайони, на які розірветься якийсь договір з перевізником”, – наголосив Олександр Вергун.

Під час наради він звернувся до керівників фірм-перевізників з проханням поставитись до цього серйозно.

У коментарі Першій електронній газеті керівник транспортного управління розповів, що під час перевірок спільно з членами громадської ради, будуть фіксувати порушення, складати акти і направляти попередження перевізникам. Якщо заходи не будуть вживатися, з підприємством буде розірвано договір.

Зазначимо, що розрив договірних відносин у односторонньому порядку передбачений тим же договором, який підписаний кожним перевізником та міськвиконкомом.

витяг із договору на перевезення

Хамство пенсіонерам та “оселедці в банці”: чим цього тижня відзначилися кропивницькі маршрутники

Конфлікти з пільговиками та скотч замість скла: чим цього тижня “відзначились” кропивницькі маршрутники

Іржаві корита замість маршруток: соцмережі про громадський транспорт Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар