Графік нічних тролейбусів у Кропивницькому тимчасово зіб’ється

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому під час обстеження теплових колодязів виявили пошкоджений трубопровід у районі площі Соборної, біля швейної фабрики “Зорянка”. Ця аварійна ділянка знаходиться прямо на проїжджій частині, тому ремонтні роботи спричинять певні збої руху громадського транспорту. У першу чергу це стосується нічних тролейбусів, графік яких підлаштований під рух столичної електрички. Уже сьогодні мешканці Новомиколаївки і вул. Полтавської не зможуть доїхати до потягу на тролейбусі. Окрім того, ймовірно, що і вдень рух електротранспорту на Новомиколаївку буде ускладнено.

Про це під час прес-конференції у міськраді розповіли керівник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко та начальник управління транспорту Олександр Вергун.

Зокрема, Віктор Кухаренко повідомив, що для ремонту цього трубопроводу необхідно розривати значну ділянку дороги.  Для ліквідації аварії відсьогодні там почнуть працювати 2 бригади фахівців.
За словами керівника управління ЖКГ, роботи можуть тривати 5-7 днів.

Керівник управління транспорту Олександр Вергун у свою чергу наголосив, що для безпечного виконання земляних робіт на цій ділянці буде відключено живлення тролейбусної мережі.

Тобто, на час ремонту трубопроводу рух тролейбусів у район вул. Полтавської та на мікрорайон Новомиколаївка буде ускладнено.

Здебільшого це стосується нічних тролейбусів, які курсують під столичний потяг.

Сьогодні вночі, з 21.00 до 6.00 живлення мережі там буде відключено. Тобто сьогодні мешканці Новомиколаївки і вул. Полтавської не зможуть доїхати до потягу на тролейбусі. Протягом ремонтних робіт нічний тролейбус їздити від залізничного вокзалу через вул. Шевченка до вул. Жадова.

З 6.00 до 10.00 та з 15.00 до 21.00 тролейбуси у район Новомиколаївки їздитимуть. Решту часу мешканці цієї частини міста повинні не розраховувати на електротранспорт.

Проте, як наголосив Олександр Вергун, якщо вдень характер робіт дозволятиме не вимикати мережу, то тролейбуси курсуватимуть.

Відсьогодні комунальники ремонтуватимуть порив комунікацій біл…

Увечері 26 вересня кропивницькі комунальники починають ремонтні роботи підземних комунікацій в районі швейної фабрики. Що ремонтуватимуть, коли закінчиться ремонт і які незручності чекають на містян – на відео#кухаренко #вергун #ремонт #транспорт #кропивницький

Опубліковано Кіровоградська міська рада 26 вересня 2017 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар