У “години пік” патрульні тимчасово регулюватимуть перехрестя біля спортшколи у Кропивницькому

Як вже повідомляла Перша електронна, через ранкову ДТП на перехресті вул. Велика Перспективна та Пушкіна не працює світлофор. Тому до вівторка, тут у “години пік”, патрульні регулюватимуть рух транспорту.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

“Світлофор не працюватиме до вівторка, а працівники патрульної поліції регулюватимуть рух на перехресті зранку та ввечері у “години пік”. Окрім того, щойно будуть вільні екіпажі, вони регулюватимуть перехрестя протягом дня”.

Наразі на перехресті біля спортшколи працюють регулювальники.

Зазначимо, що дане перехрестя і з працюючим світлофором є достатньо аварійним. Зокрема, 2 вересня на цьому місці сталася потрійна ДТП за участю автобусу №1Ц. Наступного дня, 3 вересня, у районі зупинки Спортшкола з маршрутного таксі №21 випав 10-річний хлопчик. Дитина отримала лише забої від падіння. На щастя, водій автівки, яка рухалась позаду, встиг загальмувати. Згодом, 4 вересня, тут не розминулися 2 маршрутки. Внаслідок аварії постраждало 4 людей. Вже 7 вересня, біля спортшколи водій “Волги” протаранив “Москвич” і втік.

Окрім того, сьогодні, 22 вересня, близько 8 ранку на перехресті біля спортшколи у Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через аварію без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки цій електроопорі з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”. Також у результаті цієї ДТП обірвалася тролейбусна лінія поблизу швейної фабрики. Тому тролейбуси тимчасово змінили свій маршрут та їздилиь по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка. Пошкоджену електроопору планують замінити з понеділка. А згодом, близько 15:00 на перехресті біля спортшколи сталася ДТП за участі автомобілів Opel та Запорожець.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар