Сьогодні у Кропивницькому тролейбуси замість центру їздитимуть через Ковалівку

Через ДТП по вул. Велика Перспективна у Кропивницькому, яка сталася сьогодні, обірвалася тролейбусна лінія поблизу швейної фабрики. Тому тролейбуси тимчасово змінять свій маршрут та їздитимуть по вул. Євгена Чикаленка через мікрорайон Ковалівка.

Про це Першій електронній розповів заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

“Аварія спричинила обрив тролейбусної лінії біля швейної фабрики по вул. Євгена Маланюка і зараз туди поїхали ремонтники. До вечора плануємо усунути пошкодження. А поки доведеться пустити тролейбуси по вул. Євгена Чикаленка, щоб вони їхали через Ковалівку”.

ДТП сталася сьогодні, близько 8 ранку, неподалік спортшколи у Кропивницькому.  У Volkswagen ймовірно відмовили гальма, внаслідок чого він в’їхав у Daewoo, маршрутку та врізався у стовп. Через цю ДТП без електропостачання залишилися світлофор, а також тролейбусна лінія. Окрім того, завдяки електроопорі, яку зсунув Volkswagen, з підстанції постачалася електроенергія на квартал – від мосту до “Копілки”.

Нагадаємо, із 11 вересня у Кропивницькому почали тестувати нічні маршрути. Згідно з планом, тролейбуси №9 та №10 будуть приходити до залізничного вокзалу у час, коли прибуватиме та відправлятиметься київська електричка. Графік руху нічних тролейбусів оприлюднила прес-служба міськради. З вул. Генерала Жадова тролейбуси будуть відправлятися о 22:00 і о 23:10, з Лісопаркової – о 22:00 і о 23:15.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар