Коли і де у Кропивницькому перекриють рух транспорту у День міста

Завтра, 16 вересня, у Кропивницькому у зв’язку зі святковими заходами на честь Дня міста буде ускладнено рух транспорту центральною вулицею. Відрізок вул. Великої Перспективної від вул. Гоголя до Шевченка буде перекритий із 7.00 до 23.00. Крім того, протягом дня декілька разів перекриватимуть рух на інших відрізках центральної вулиці, а також на просп. Винниченка.

Про це Першій електронній газеті повідомив начальник управління транспорту міської ради Олександр Вергун.

За його словами, водії приватних автівок, громадського транспорту та пасажири мають звернути увагу на те, що проїзд через центральну вулицю біля міської ради та площі Героїв Майдану буде обмежено від самого ранку аж до закінчення святкової концертної програми (7.00 – 23.00). Об’їжджати цей відрізок водії автівок та автобусів будуть прилеглими центральними вулицями.

Фото: Андрій Ткач

З 9.00 до 10.00 буде перекрито рух транспорту по вул. Великій Перспективній від пам’ятника Янголу-охоронцю до готелю “Турист”. У цей час триватиме урочиста хода трудових колективів Подільского та Фортечного районів до площі перед міською радою.

З 12.00 до 13.00 буде перекрито рух транспорту по вул. Великій Перспективній від пам’ятника Янголу-охоронцю до площі Богдана Хмельницького. Цим маршрутом рухатиметься колона Данс-параду танцювальних колективів міста.

Крім того, з 10.00 до 14.00 буде перекрито рух транспорту по проспекту Винниченка – там чекатимуть на учасників “Вело-фесту”.

Олександр Вергун також наголосив, що з 12.00 до 16.00 на вул. Дворцовій будуть проводитись різноманітні масові заходи. Рух вулицями Чорновола, Шульгиних та Декабристів для об’їзду буде відкритим, але на перетинах із Дворцовою рух транспорту цими вулицями регулюватимуть патрульні поліцейські. Тому там теж можливі зупинки руху транспорту. Водії, які об’їжджатимуть центральну вулицю міста через вул. Чорновола, Шульгиних та Декабристів мають зважати на цей факт.

Тролейбуси ж у День міста курсуватимуть через мікрорайон Ковалівка.

Нагадаємо, завтра, 16 вересня, протягом дня у Кропивницькому готується насичена програма святкування Дня міста, яка триватиме з 8:45 аж до пізнього вечора на різних локаціях.

О 09:30 від «Янгола» і ТЦ «Копілка» назустріч одна одній рушать дві колони, які зустрінуться перед міською радою. Тут о 10:00 і розпочнуться урочистості Дня міста, де розрізатимуть 263-кілограмову шарлотку.

А у програмі «Танцювальна столиця України» планується флешмоб – о 12:00 понад тисячу юних кропивничан пройдуть данс-парадом по вулиці Великій Перспективній.

Із 12:00 до 16:00 по вулиці Дворцовій та Кавалерійській заплановано презентації, виступи творчих колективів, виставки товарів місцевих виробників, майстер-класи, фестиваль національних кухонь.

У Ковалівському парку в цей же час проходитиме програма для дітей: Музичне, Казкове, Спортивне, Дитяче містечка, Квіткова алея та Алея доброти. Тут буде концертна програма, презентація дитячих садочків, виставка квітів, майстер-класи, спортивні розваги, різноманітні атракціони та ігри.

А о 18.30 на площу Героїв Майдану відбудеться концерт «Вечірні ритми святкового міста»: гурти «ЕФІР», «UP&UP», «Garage Band» та хедлайнер – «Антитіла».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Коли і де у Кропивницькому перекриють рух транспорту у День міста

Коментарі заборонені.