За фактом нападу на журналіста у Кропивницькому міська влада проведе службове розслідування

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За фактом нападу на журналіста Першої електронної газети Геннадія Солдецького, який стався на території комунального закладу, у міській раді проведуть службове розслідування.


Про це під час зустрічі із представником Інституту масової інформації у області Павлом Лісниченком та кропивницькими журналістами повідомив міський голова Андрій Райкович.

Павло Лісниченко показав Андрію Райковичу відео нападу і міський голова впізнав у нападнику колишнього депутата міськради Віктора Ніколаєнка.

“Журналіст знімав на території комунального закладу. Ця територія є відкритою. Це пряме порушення права представника преси під час виконанні ним службових обов’язків”, – наголосив представник ІМІ Павло Лісниченко.

Він також поцікавився позицією міської влади щодо цього інциденту.

“Буде службове розслідування, я видам зараз розпорядження. Тому що є комунальна власність, керівництво комунального закладу. Це одна складова. А є фірма, яка співпрацює, надає послуги і особистість її керівника. Відповідні служби мені до вечора дадуть інформацію”, – запевнив Андрій Райкович.

Міський голова пообіцяв, що міська влада візьме на контроль цю ситуацію і домовився зустрітись завтра зранку із журналістами і розповісти про результати службового розслідування.

“Запросіть постраждалого журналіста, нехай розповість, якої йому шкоди завдали”, – запропонував Андрій Райкович.

Нагадаємо, 13 травня, у Кропивницькому екс-заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, головний інженер ПП “Енерго”, яке реконструює паркан навколо пологового будинку №1, Віктор Ніколаєнко напав на журналіста Першої електронної газети. Він розбив йому мобільний телефон і порвав одяг.

Як екс-чиновник облдержадміністрації, підприємець Віктор Ніколаєнко напав на кропивницького журналіста

Поширити:

Залишити коментар:

коментар