Закупівля нових автобусів у Кропивницький: постачальники пропонують МАЗи та ЛАЗ

© space-team.com

Учора, 29 квітня, завершився термін подання тендерних пропозицій на заявку кропивницького комунального підприємства «Електротранс» про закупівлю 20 нових великогабаритних автобусів. На пропозицію відгукнулись 3 підприємства, які пропонують продати у Кропивницький автобуси МАЗ та ЛАЗ.
Наразі триває прекваліфікація, тобто у претендентів перевіряють наявність повного пакету тендерної документації та відповідність пропозиції тендерним вимогам.

Нагадаємо, що очікувана вартість придбання 20 нових автобусів у Кропивницький складає 70 млн грн.

Цими трьома підприємствами, які подали заявки, є ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН» з Дніпра та столичні ТОВ «УкрЄвроМАЗ» і ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг». Перші два пропонують продати у Кропивницький білоруські автобуси МАЗ, а третій – український ЛАЗ.

ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН» зареєстроване у місті Дніпро, по вул. Криворізькій, 1, кінцевим бенефіціаром (контролером) та гендиректором є Олег Петрович Сухов. Згідно даних Мін’юсту, ТОВ Торговий Дім «ЛІТАН» займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами, торгівлею іншими автотранспортними засобами, технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів, оптовою торгівлею фарфором, скляним посудом і засобами для чищення, оптовою торгівлею іншими машинами й устаткуванням, неспеціалізованою оптовою торгівлею.

ТОВ Торговий Дім «ЛІТАН» у якості досвіду виконання аналогічного договору надає довідку про поставку 10 автобусів «МАЗ 103485» Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту „Запоріжелектротранс”. Продаж відбувся у червні 2016 року.

МАЗ 103485 / фото з офіційного сайту “Мінського автомобільного заводу”

Автобус МАЗ 103485 – міський 3-дверний низькопідлоговий призначений для перевезення пасажирів в межах міста. Кількість місць для сидіння становить від 21 до 39. Загальна кількість пасажирів варіюється від 90 до 100 осіб. Має відкидний пандус для пасажирів з особливими потребами на візках.

ТОВ «УкрЄвроМАЗ» зареєстроване у Києво-Святошинському районі у селі Софіївська Борщагівка по вул. Київська, 24. Кінцевим бенефіціарним власником (контролером) підприємства є мешканка Київської області Саханда Ірина Яківна. А керівником – Саханда Богдан Анатолійович. Згідно даних Мін’юсту, ТОВ «УкрЄвроМАЗ» займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами, торгівлею іншими автотранспортними засобами, технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів, оптовою торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів, тощо.

ТОВ «УкрЄвроМАЗ» у якості досвіду виконання аналогічного договору надає довідку про поставку 2 автобусів МАЗ-203169 ДП «Морський торговельний порт «Южний». Продаж відбувся у серпні 2015 року.

МАЗ 203169 / фото з офіційного сайту “Мінського автомобільного заводу”

МАЗ-203169 – міський 3-дверний автобус призначений для перевезення пасажирів в межах міста. Автобус має низьку посадку, а тому зручний для входу/виходу пасажирів похилого віку. Для інвалідів на візках передбачений відкидний трап і спецобладнання для кріплення інвалідної коляски.

ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг» зареєстроване у м. Київ, на бульварі Івана Лепсе, 6. Кінцевими бенефіціарними власниками (контролерами) підприємства є київляни Саніна Таісія Миколаївна та Ячмінь Микола Петрович. Керує підприємством Коновальчук Андрій Сергійович. Згідно даних Мін’юсту, ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг» займається виробництвом автотранспортних засобів, виробництвом інших вузлів, деталей і приладдя для автотранспортних засобів, технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів, оптовою торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів, тощо.

ТОВ «Науково-технічне підприємство СТГ Інженерінг» у якості досвіду виконання аналогічного договору надає довідку про поставку 1 автобуса ЛАЗ 5252 київському ТОВ «Сіті транспорт групп» у 2016 році.

ЛАЗ 5252 / фото: wikimedia.org

ЛАЗ 5252 – базова модель автобуса з радянським двигуном, яка вироблялася Львівським автобусним заводом з 1992 по 2006 рік. ЛАЗ 5252 є автобусом середнього класу, що призначений для роботи на міських перевезеннях. Ця модель є теж тридверною і загалом вміщує до 108 пасажирів.

Зазначимо, що у статті наведені дані з документації, яку претенденти завантажили на сторінці тендеру на сайті ProZorro. Зазначені моделі автобусів були представлені підприємствами, як досвід виоконання аналогічного договору. Тобто, майбутня пропозиція теоретично може відрізнятися.

Якщо всі троє претендентів на участь у аукціоні завантажили увесь пакет необхідних документів і пропонують техніку, яка повністю відповідає вимогам заявки, то процедура закупівлі відбудеться з першої спроби. Аукціон у такому разі заплановано на 6 червня цього року.

Нагадаємо, на початку квітня кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” оголосило тендерну заявку на закупівлю 20 нових великогабаритних автобусів, пристосованих до пасажирів з обмеженими можливостями. У технічних характеристиках, які додаються до заявки, зазначена загальна пасажиромісткість – 96 чоловік, 24 з яких сидячих. Крім того, однією з вимог є наявність відкидного пандуса на середніх дверях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар