У Кропивницькому урочисто провели в армію весняних призовників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 5 квітня, в обласному військкоматі у Кропивницькому 37 юнаків весняного призову урочисто провели в армію. До кінця тижня до лав армії буде відправлено ще 34 призовника.

“Традиційно в Україні двічі на рік проводиться черговий призов на строкову військову службу. І традиційно Кіровоградщина займає одне з чинних місць у тому, щоб закомплектувати Збройні Сили гідними бійцями, – зазначив під час звернення до призовників та їхніх рідних військовий комісар Кіровоградського обласного військкомату Ярослав Кучер. – У своїй роботі ми намагаємося відбирати кращих із кращих. Надати можливість вибрати долю в армію у першу чергу тим дітям, які мають бажання, які є національно-свідомі, вмотивані до захисту держави. Строкова служба це тільки перший крок. І поки ви її проходите, я раджу вам подумати про те, щоб залишитися в Збройних Силах, уклавши контакт”.

Також із привітальним словом звернувся заступник голови ОДА Сергій Коваленко:

“Це знаменний день для призовників, адже для вас розпочинається перша сторінка вашого життя. Ви будете вчитися бути захисниками – для себе, для рідних, для України. Можливо, це стане вашою професією, але після того, як ви навчитесь. Сьогодні знаменний день для рідних, адже ці молоді люди стали дорослими і держава готова довірити їм навчатися бути нашими захисниками. Вони будуть вчитися в той час,  коли на сході України професіонали герої і героїні захищають державу від ворога. А наші хлопці будуть вчитися тут, у мирній Україні”.

Традиційно призовників поділять у різні військові підрозділи, де юнаки з Кіровоградщини будуть проходити свою строкову службу в армії. Усі військові частини дислокуються на мирній території.

Усього під час весняного призову на строкову службу до лав армії з Кіровоградщині буде відправлено 670 хлопців.

       

Поширити:

Залишити коментар:

коментар