Від Львова до Харкова: у Кропивницький прибув потяг єднання України

Сьогодні, 15 березня, у Кропивницький прибув Потяг Єднання України «Труханівська Січ», який 9 березня урочисто вирушив із Києва. Цьогоріч поїзд привіз 270 учасників (75 учнів, 55 ПТНЗ, 100 студентів, 40 волонтерів).

У Кропивницькому поїзд зустрічав, зокрема, голова Молодіжного парламенту Дмитро Бабак. Студент привітав гостей нашого міста та зазначив, що їхній приїзд у область, де розташований географічний центр України, є дуже символічним.

“Наша область знаходиться у центрі країни та поєднує у собі всі ментальні особливості українців. Це є певним символізмом, тому що тут сьогодні збирається активна молодь, волонтери, представники духівництва з усіх куточків України. Я сподіваюся, що ця зустріч дозволить зрозуміти всім громадянам, наскільки ми єдині та неподільні”.

Своїми очікуваннями від приїзду в Кропивницький із Першою електронною поділилася волонтерка з Харкова Олена Дяченко:

“Я вперше в цьому місті, але вже відчуваю наскільки воно чудове та привітне. Я щаслива, що в такий сонячний день нас ще тепліше зустріла місцева громада. Дуже хочеться, аби люди зрозуміли, що не важливо де хто живе, важливі наші думки та справи для розбудови нашої неньки України”.

Для перевезення учасників акції по місту підготували тролейбуси. Пасажири поїзда “Труханівська Січ” матимуть сьогодні  у Кропивницькому насичену програму.

Яку програму привезе у Кропивницький потяг “Труханівська Січ”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар