За кошти, зібрані на презентації карти-схеми “Височинне Поінгулля”, кропивницькі волонтери придбали оптику для військових

За кошти виручені на презентації карти-схеми “Височинне Поінгулля та його цікаві місця” кропивницькі волонтери з організації “Серця матерів Кіровоградщини” придбали і вже відправили на фронт оптику для українських військових.

Про це у своєму Фейсбуці повідомила волонтер Інна Колпак.

Усього на презентації волонтерами було виручено 4570 грн, які організатори проекту представники ГО “Спільна дія” були передані волонтерам “Серця Матерів Кіровоградщини”.

“Звітуємо (дякувати будуть хлопці)!!! Купили і вже відправили до тих, кому ці прилади вкрай необхідні – глушник ПБС саундмодератор суппрессор TarGet5.45 600грн + 100грн буфер віддачі = 700грн, коліматорний приціл = 957 грн, бінокль Lixada 10 X50 396 FT/1000 YDS = 2580грн! Залишок – 333грн) Дякуємо ❤ за довіру! Буде Мир! Буде Перемога!”, – написала Інна Колпак.

Нагадаємо, 16 лютого, в художньому музеї у Кропивницькому відбулася презентація карти-схеми “Височинне Поінгулля та його цікаві місця”. Вперше за роки незалежності України у картографічній формі узагальнені численні краєзнавчі дослідження регіону.

Ідея створення та розробка карти належить команді відомого кропивницького географа Андрія Домаранського. За ініціативи та підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна ця карта була видана 5-ти тисячним тиражем.

Організатори презентації благодійний фонд “Добротвір” та ГО “Спільна дія” передали усі виручені кошти волонтерам “Серця матерів Кіровоградщини”.

Крок від карти до кАРТи: у Кропивницькому презентували унікальний проект «Височинне Поінгулля і його цікаві місця»

Як у Кропивницькому презентували унікальний проект «Височинне Поінгулля і його цікаві місця»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар