Кропивничанки у Львові звернулися до лідерів міжнародних об’єднань, аби повернути полонених додому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Українські міста долучилися до всесвітньої акції спротиву кремлівській агресії “Стоп Путін! Стоп війна!”. У Львів з’їхалися родичі полонених із західної та центральної України, колишні бранці бойовиків та бійці АТО.

Учора, 21 січня, до Львова також приїхали дружина та сестра полоненого спецпризначенця Сергія Глондаря. Про це Першій електронній розповіла дружина Сергія Катерина.

“Третій рік Росією ведеться гібридна війна в Україні, продовжується російська збройна агресія проти України, і у відкриту Росія вибиває Украінську націю, чомусь цей крик про допомогу досі ніхто не почув. Російські війська застосовують важку воєнну техніку. Щодня гинуть люди, як військові, так і мирні жителі, в тому числі діти.

Сьгодні, 21 січня 2017 року, ми у м. Львові на акції, яку організовував Всесвітній рух патріотів України вже втретє — проти війни в Україні під гаслом “Зупинити війну Путіна в Україні”.

Ми вкотре звернулися до лідерів міжнародного співтовариства, Європейського Союзу, Європейського Парламенту і ОБСЄ з проханням допомогти негайно звільнити всіх заручників і незаконно утримуваних осіб (включаючи українських полонених, військових та цивільних, що незаконно утримуються на територіях Криму, Донбасу і країни-агресора Росії, а також громадян інших країн), які знаходяться під арештом за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями – згідно з п.6 Мінських угод від 12.02.2015 р. Наголошували на прикладанні якомога більше зусиль для припинення бойових дій, звільнення незаконно окупованих українських територій включно з Кримом та звільнення незаконно утримуваних осіб”, – написала на своїй сторінці у ФБ сестра Сергія Людмила.

Деталі в сюжеті ТСН

Читайте також: Донечка полоненого спецпризначенця: «Мамо, а чого ти мені брешеш? Мій тато в полоні?»

Фото зі сторінки Людмили Глондар у Фейсбук

Поширити:

Залишити коментар:

коментар