У Кропивницькому поліція і міськрада розбиралися з незаконною стоянкою на тротуарі

Історія про незаконне будівництво парковочної кишені у Кропивницькому за адресою вул. Верхня Пермська 11/2, про яке на сторінках Першої електронної писали вчора, мала сьогодні своє продовження.

На місце незаконного будівництва прибули представники управління торгівлі, спецінспекції, журналісти та радниця міського голови Євгенія Шустер. Присутні викликали поліцію, аби та зафіксувала незаконні дії з боку забудовника, який пошкодив бордюри та зняв плитку на території комунальної власності.

Начальник управління торгівлі міськради Сергій Горбовський розповів присутнім, що згідно документів купівлі-продажу, власником будівлі, біля якої ведеться будівництво, є В’ячеслав Волошаненко. А за словами потенційного начальника спецінспекції Андрія Максюти, будівельники йому повідомили, що їх безпосередьно винаймала для виконання робіт громадянка Алла Волошаненко, мати власника будівлі. Проте, зв’язатис з обома поки не вдалося. Підприємці ігнорують запрошення до спецінспекції, і на телефонні дзвінки не відповідають.

Будівельники, до слова, побачивши пресу з телекамерами та чиновників, полишили роботи і знакли в невідомому напрямку.

“Це будівництво є незаконним, тому що дозволів на облаштування тут паркінгу міська рада не видавала, земляні роботи зі спецінспекцією не погоджувались”, – наголосив Андрій Максюта.

На жаль, навіть перебуваючи на місці, викликати туди власника будівництва не вдалося. Продавчині у крамниці запевнили, що не мають контактів безпосередньо з власником.

Патрульні, які прибули на виклик зафіксували заяву з приводу незаконного будівництва та захоплення тротуару, і викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі також опитали присутніх, зафіксували скаргу на правопорушення, оглянули місце подій і повідомили, що передадуть матеріали для їх кваліфікації.

Радниця міського голови Євгенія Шустер запевнила, що питання про демонтаж цього незаконного об’єкту буде винесено на комісію з питань демонтажу, яка відбудеться завтра, а стажер на посаду начальника спецінспекції Андрій Максюта наголосив, що власника будівництва обов’язково знайдуть, і питання про його покарання буде винесено на адмінкомісію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар